Snorkelen en waterpret in Dubrovnik

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Ontdek de onderwaterwereld van Dubrovnik

Gedurende het verblijf in Dubrovnik of in de Dubrovnik Riviera is het eigenlijk een soort van verplichting om ergens in een toeristenwinkeltje zo’n goedkope snorkel op de kop te tikken. Vervolgens kun je dan in één of andere rustige baai het onderwaterleven inspecteren. Ideaal voor koppels. De vriendin kan lekker zonnebaden en de stoere man kan vissen spotten.

dubrovnik-water

Ook kajakken op zee zie je er relatief vaak. Vele hotels liggen aan de kust en in bepaalde gevallen bieden ze daar (al dan niet tegen betaling) kajaks aan. Het snorkelen kan overigens eender waar. In Dubrovnik neemt men bijvoorbeeld een bootje richting het eiland Lokrum en daar kun je naar hartenlust genieten van het azuurblauwe water. Kroatië heeft een prachtige kustlijn vol mooie baaien, dus een snorkelplekje vinden kan niet echt moeilijk zijn.

Niet alleen zijn de baaien een streling voor het oog, ook is het gewoon aangenaam om aan de hitte te ontsnappen door in het frissere water te springen.

Tip: Hotel Osmine is gelegen te Slano en dit is een leuke plaats om te genieten van de zee. Gratis kajaks en waterfietsen worden aangeboden door het hotel voor de hotelgasten. Het is trouwens een leuke plaats om een vakantie in de Dubrovnik Riviera. Centraal gelegen en ideaal om een zonvakantie te combineren met wat meer activiteit. Daguitstappen naar onder meer Dubrovnik zijn dan mogelijk.

Dubrovnik Aanbiedingen


Handige reistips & deals

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...