Hotels Dubrovnik

vergelijk aanbieders Wij vergelijken 7 aanbieders
prijs al v.a. € 49,-
Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Hotels & Appartementen in Dubrovnik - Een ruim aanbod!

Aan verblijfplaatsen geen gebrek in de stad. Wanneer het een echte stedentrip betreft (slechts enkele dagen ter plaatse), dan is het belangrijk om een hotel met een goede ligging te boeken. De beste ligging is uiteraard in het oude centrum zelf. Het spreekt voor zich dat de prijs dan ‘een tikkeltje’ hoger ligt. Een zeer goed alternatief zijn appartementen. Vergelijk op deze pagina alle hotels in Dubrovnik.

Vergelijk alle aanbieders voor hotels in Dubrovnik


Hotels - Tips & informatie

zon

Zonvakantie

Wanneer je een zonvakantie hebt geboekt richting Kroatië – meer bepaald in de Dubrovnik Riviera – dan is het eigenlijk een must do om minstens één dag een bezoekje te brengen aan de parel van de Adriatische Zee. Het principe van dergelijke zonvakantie is vaak het volgende: met het vliegtuig landen in Kroatië en vervolgens met een bus richting het hotel pendelen. Bekendere aanbieders zijn bijvoorbeeld Thomas Cook en Sunjets. Dergelijke all in hotels zijn onder meer te vinden in Slano en Cavtat. Deze hotels verschillen vaak ook enorm in prijs. Kroatië staat niet echt bekend als goedkoop reisland, maar volgens ons is het toch mogelijk om voor een schappelijke prijs te vertoeven in deze prachtige streek.

lastminute

Last minute

Er kan gedurende de zonvakantie dan worden genoten van de prachtige baaien. Wat snorkelen, waterfietsen huren, zonnen, luieren, … Het hoort nu eenmaal bij een zonvakantie. De buurt verkennen kan zorgen voor een welgekomen afwisseling. In het kader van dergelijke vakanties zijn er een hoop hotels (in verschillende prijsklassen). Dankzij een last minute is het misschien zelf mogelijk dat dergelijke vakantie goedkoper uitkomt dan het boeken van vliegtickets + hotel apart.
Tip: Last minute Citytrip

tips

Tips

Neem de tips op deze site eens door en wie weet kunt u binnenkort zelf een bezoekje brengen aan deze regio. Wij hadden het hotel om een hotel in Slano te boeken. Gelegen aan een prachtige baai en ideaal om de streek te verkennen. Onder andere de muur van Mali Ston en Ston, Dubrovnik en tal van bezienswaardigheden liggen in de nabije omgeving.

Tips voor Dubrovnik & aanbiedingen

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...