Over Citytrip Dubrovnik.be

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Alles over ons concept

Citytrip Dubrovnik.be is opgezet vanuit een passie voor de regio Istrië met in het speciaal de plaats Dubrovnik. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere malen een bezoek gebracht aan Dubrovnik en zijn we steeds meer van Kroatië gaan houden. Om onze passie te delen zijn we begonnen met Citytrip Dubrovnik.be.

Op onze website geven we je alle informatie over Dubrovnik, van bezienswaardigheden tot de luchthaven, alles wordt behandeld. Daarbij vergelijken we alle aanbieders voor citytrips, zonvakanties & vliegtickets naar Dubrovnik.

Het team
Ons team bestaat uit twee enthousiaste vrienden die houden van het ontdekken van de wereld. Als online ondernemers combineren wij het ondernemen met onze passie reizen. Ons doel is om onze bezoekers te helpen bij het zoeken van een vakantie. In plaats van het zoeken van reizen op alle websites, willen wij dit terugbrengen naar één platform. Daarom: Citytrip Dubrovnik.be!

Dubrovnik Aanbiedingen


Handige reistips & deals

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...