Fly Drive naar Dubrovnik

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

De ideale manier om alles van Dubrovnik te zien!

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee en heeft prachtige stranden, helderblauwe zee en adembenemende bezienswaardigheden. Ook in de omgeving van Dubrovnik is veel te zien en te beleven!

In de stad zijn prachtige bezienswaardigheden om te ontdekken. De beroemdste bezienswaardigheid van de stad zijn de stadsmuren van Dubrovnik. Deze stadsmuren uit de twaalfde eeuw staan nog steeds rondom de stad en heeft diverse uitzichtpunten. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan het Franciscanenklooster, de Kathedraal van Dubrovnik, het verdedigingsfort Lovrijenac, een oude synagoge, het goed bewaarde Sponzapaleis uit de zeventiende eeuw en het vijftiende eeuwse rectorspaleis. Stradum is de hoofdstraat van Dubrovnik en aan deze straatkun je prachtige zeventiende eeuwse gebouwen te bezichtigen. Ook zijn er diverse musea en ligt de haven Port Ombla in de prachtige baai van Gruž. Vanaf deze haven vertrekken er boten naar de eilanden Lopud, Sipan, Lokrum en Kolocep.

De omgeving van Dubrovnik is ook schitterend! Zo kun je een bezoek brengen aan Split. Dit is de belangrijkste stad van Dalmatië en ligt op twee uur rijden van Dubrovnik. Er zijn hier veel bezienswaardigheden, zoals de Kathedraal van Sint-Domnius, het Paleis van Diocletianus en het historische plein Pjaca. Verder kun je de bezienswaardigheden in de plaatsen Kaštela, Cavtat, Trogir en Šibenik bezichtigen en kun je wandelen door het Krka National Park.

Bij een fly drive Dubrovnik vlieg je vanaf bijvoorbeeld Brussel naar Dubrovnik. Vanaf Brussel is het ongeveer 2 uur vliegen. Op de luchthaven staat een huurauto voor je klaar en vanaf hier begint de reis naar Dubrovnik. Na ongeveer 21 kilometer rijden, kom je aan op de bestemming. Je overnacht gedurende de reis in een accommodatie in Dubrovnik. Je kunt er zelf kiezen of je in een hotel of appartement wilt verblijven. De accommodatie en de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ook beschikken de meeste accommodaties over een gratis parkeerplaats. De duur van de vakantie kun je bij een fly drive zelf kiezen: je kunt acht dagen gaan, maar ook twee weken.

Handige reistips & deals

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...