Activiteiten

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

De leukste activiteiten voor tijdens jouw bezoek aan Dubrovnik

Indien je van plan bent om eens af te zakken richting Dubrovnik, dan kan het zeker en vast geen kwaad om eens rond te neuzen op deze site. In het menu kun je onder meer lezen wat er allemaal te bezichtigen valt in de stad. De oude stad is eigenlijk een bezienswaardigheid op zich met tal van prachtige gebouwen. Idealiter is dat de stad meerdere dagen kan worden bezocht: één keer ’s avonds en een keer ’s morgens en overdag. De stadsmuren eens afwandelen doe je bijvoorbeeld het best als het iets minder druk is: ’s morgens dus.

Eenmaal in de stad aanwezig, merk je op dat er een hoop te beleven valt. We raden je aan om gewoon af te zakken naar de stad zonder voornemens. Het is een vakantie, dus vergeet zeker je zwemgerief niet. Afzakken naar het eiland Lokrum om wat te ontsnappen aan de drukte en uiteraard ook om een frisse duik in de zee te nemen is voor iedere toerist een must do!

In de buurt
Men kan gerust stellen dat Dubrovnik de topattractie is in de Dubrovnik Riviera. Er valt echter een hoop meer te beleven. Touroperators bieden vaak zonvakanties aan in de steden Cavtat en Slano. Daar boek je dan een all in hotel aan de kustlijn. Een bus voert je van de Dubrovnik luchthaven naar het hotel. Het niet verkennen van de regio is volgens ons een gemiste kans. Kroatië staat zeker bekend voor de prachtige baaien en een zonvakantie dringt zich dan ook op. Afwisseling en een beetje cultuur opsnuiven kan echter geen kwaad. Denk maar aan de verdedigingsmuur tussen Ston en Mali Ston, meerdere idyllische eilanden en een hoop andere bezienswaardigheden in de Dubrovnik Riviera. Lees dus alles eens door op deze site en voor je het weet is het een combinatie van een zon- en cultuurvakantie.

Dubrovnik Aanbiedingen


Tips voor Dubrovnik & aanbiedingen

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...