Dubrovnik by night

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Dubrovnik in de avond ontdekken!

’s Avonds krijgt de stad een andere charme. We raden je aan om verschillende malen af te zakken naar de stad. In het hoogseizoen begint het reeds rond 18 uur te schemeren en niet veel later is het donker. Een groot probleem is dit niet. In het hoogseizoen kan het namelijk best warm zijn in de straten van Dubrovnik en dan betekent het ondergaan van de zon dat de hitte mee verdwijnt.

Dubrovnik-avond

De terrasjes zitten dan afgeladen vol. De zonsondergang maak je het beste mee op de top van de Srd en nadien zak je zelf af naar de stad en neem je plaats op een terras en geniet vervolgens van de plaatselijke gastronomie.

Van juli tot eind augustus vindt het jaarlijkse zomerfestival plaats. Dubrovnik is dan als het ware een groot openluchtpodium alwaar op vele pleinen wordt gezongen en gedanst. Een weetje indien je van plan bent om in deze periode te vertrekken.

Een bezoek aan de regio Dubrovnik Riviera is niet compleet indien deze stad niet werd bezocht. Indien de mogelijkheid er is, dan is het een absolute must om meerdere dagen af te zakken richting de oude stad. Het is het absolute hoogtepunt van de regio en de rijke geschiedenis en het prachtige uitzicht van de stad zullen je zeker bekoren.

Bijkomende informatie:

Dubrovnik Aanbiedingen


Handige reistips & deals

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...