hotels

Hotel Osmine

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Gelegen aan een rustige baai

In Kroatië zijn er een hoop hotels. Hoe kan het ook anders, de regio is een toeristische topattractie gedurende het hoogseizoen. Wijzelf waren op zoek naar een leuke bestemming voor een zomervakantie en Kroatië kwam in beeld. Verschillende touroperators bieden vlucht + transfer + hotel aan en na wat zoeken kwamen we terecht bij Hotel Osmine (***) te Slano. Wat speelt bij ons een rol bij de zoektocht (en wat eigenlijk bij iedereen een rol zou moeten spelen bij het maken van een keuze):

Prijs – Sommigen spenderen met gemak 1500 euro per persoon voor een weekje vakantie, anderen proberen de prijs dan weer wat te drukken. Alles hangt af van het persoonlijke budget. Kroatië is over het algemeen niet zo’n goedkope regio (duurder dan de typische zonvakanties in Bulgarije, Turkije, Tunesië, …). Mits wat goed zoekwerk – en gebruikmakend van geldige promoacties – is het mogelijk om in het hoogseizoen een week all in te boeken voor 600 à 1000 euro.

Ligging – Voor personen die enkel op zoek zijn naar een zonvakantie speelt dit niet zo’n belangrijke rol. De iets actievere vakantieganger houdt van uitstapjes en dan is het uiteraard belangrijk dat het hotel niet in een verlaten deel van de stad ligt. Een centrale ligging en goede verbindingen met het openbaar zijn dan een pluspunt.

Online score – Prijs en ligging zeggen niet alles over het hotel. Lees de online ervaringen door en lees wat de eventueel minder goede punten zijn van het hotel. Bij Osmine waren dit ongetwijfeld de vele trappen (lees verder).

Hotel Osmine ligt in een rustige baai. Er is een hoofdgebouw en een bijgebouw (alwaar het restaurant is gevestigd). Dit zorgt meteen voor het grootste probleem. De afstand tussen beide gebouwen (en dus ook de afstand tussen het hoofdgebouw en het strand): 100 trappen. Voor personen die minder goed te been zijn is dit meteen een tegenvaller. Het is niet zo dat dit nergens staat aangegeven. Dit is net de reden waarom men online ervaringen gaat lezen.

Faciliteiten - Hotel Osmine

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • bar icoon
  • zwembad icoon
  • tv icoon
  • wifi icoon
  • gym icoon

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Kaart

Handige tips & blog

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...