Vliegtickets Dubrovnik

vergelijk aanbieders Wij vergelijken 4 aanbieders!
prijs al v.a. € 59,-
Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Goedkope vluchten naar Dubrovnik

De luchthaven van Dubrovnik is de mees gekozen luchthaven voor een vlucht naar deze stad. Het is namelijk de enigste luchthaven in de nabije omgeving. Gelegen ongeveer 21 kilometer ten Zuid-Oosten van de stad. Op deze pagina zullen we je enkele tips aanreiken om zo goedkoop mogelijke te vliegen richting deze luchthaven. Daarnaast vergelijken we alle aanbieders met goedkope vliegtickets naar Dubrovnik.

Vergelijk alle vliegticket aanbieders


tickets

Enkel vliegtickets kopen

Wanneer het de bedoeling is om enkel een stedenbezoek te doen, dan is de kans groot dat alles zelf wordt geregeld. Aanbieders als Thomas Cook Airlines, TUI, EasyJet en Ryanair bieden vluchten aan richting de luchthaven. We raden je aan om dan ook langer te vertoeven in de regio. Een zonvakantie van 7 nachten bijvoorbeeld is ideaal om de omgeving te ontdekken. Het bezoeken van bezienswaardigheden in combinatie met wat ontspanning doet de streek alle eer aan. Vaak zijn er ook aanbiedingen te vinden en dergelijke vakantie kan goedkoper uitkomen dan alles zelf te plannen.

zon

Vliegtickets voor een zonvakantie

Wanneer er bij een touroperator een reis werd geboekt, dan is dit veelal met vluchten + hotelverblijf en transfer van de luchthaven naar het hotel inbegrepen. Bij dit concept hoef je dus geen aparte vliegtickets te kopen. Dit concept is ook ideaal om de parel van de Adriatische Zee te bezoeken. Er kan dan worden geopteerd voor een hotel met een centrale ligging in de Dubrovnik Riviera en het vullen van dagen kan men doen door daguitstappen te organiseren. Uiteraard is er ook tijd om te genieten van de prachtige kustlijn van Kroatië.

tips

Bespaar tips

oms zijn er leuke aanbiedingen en dan is het mogelijk om flink te besparen op je verblijf. Het aanbod eens vergelijken en kijken of er een last minute te boeken valt is altijd interessant. Kroatië staat niet meteen bekend als een goedkope bestemming indien we spreken over zonvakanties, maar middels wat zoekwerk is het toch mogelijk om voor een prijsje af te zakken naar de Dubrovnik Riviera.

Tips voor Dubrovnik & aanbiedingen

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...