Stadsmuren bewandelen

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Prachtige uitzichten vanaf de stadsmuren

Voor 100 kuna is het ook mogelijk om een toegangsticket te kopen en zodoende kan men de stadsmuren betreden. Net zoals op de top van de Srd geldt hier maar één ding: genieten en prachtige plaatjes schieten. Op deze manier kan men de stad ook ontdekken en alle bezienswaardigheden aanschouwen. Zeker een aanrader. Het zicht op de mooie, rode daken en de smalle steegjes vanuit de hoogte heeft iets bijzonders. Een aanrader voor wanneer het niet al te druk is in de stad (en op de muren).
stadsmuren-dubrovnik
In het hoogseizoen kan het soms aardig druk zijn in de stad. Indien je opmerkt dat er enorm veel volk is op de stadsmuren, dan is het misschien beter om niet meteen de stadmuren te bewandelen en om even af te wachten. Toeristische groepen durven nogal eens het pad (en het zicht) te belemmeren. Er zijn vele aanbieders van wandelingen met gids en het is dan niet echt optimaal als er steeds groepen de mooiste panoramapunten innemen op de stadsomwalling. Ook jij wenst natuurlijk mooie foto’s te nemen zonder eerst te wachten vooraleer een ganse meute toeristen klaar is.

Genieten van het zicht op de stadsmuren

Zoals een echte toerist is het uiteraard de bedoeling om op de stadsmuren van Dubrovnik een drankje te nuttigen. Aldaar kun je dan in alle rust genieten van de stralende zon en het prachtige uitzicht over de zee of over de stad.

Dubrovnik Aanbiedingen


Handige reistips & deals

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...