hotels

Hotel Croatia (Cavtat)

Wij vergelijken
dubrovnik aanbieders

Een hotel met uitstekende ligging aan zee

Een weekje vertoeven in de Dubrovnik Riviera is een goed idee. Je kwam wellicht op deze site terecht om te kijken welke activiteiten er allemaal te doen zijn in de streek. Al gauw merk je op dat de absolute publiekstrekker Dubrovnik is. Er valt echter een hoop meer te beleven. Denken we maar aan de verdedigingsmuur tussen Ston en Mali Ston, meerdere leuke eilanden en prachtige baaien. Kortom: de ideale plek om een zonvakantie te combineren met wat culturele uitstapjes. Hoogtijd om een geschikt hotel te zoeken. In dit artikel bespreken we hotel Croatie (5 sterren)

Ligging
Het hotel is gelegen in Cavtat, direct aan zee. Het ligt in het Zuiden van de Dubrovnik Riviera op zo’n 20 kilometer van Dubrovnik.

Op Zoover krijgt Hotel Croatia 8.5 op 10. Over het algemeen is dit een goede score. Uiteraard is het een hotel met 5 sterren en de prijs per kamer ligt dan ook iets hoger dan bij alternatieven. Voor personen die iets meer gesteld zijn op luxe is dit dan ook een aanrader. Het uitgebreid aanbod aan sportfaciliteiten, twee zoutwaterzwembaden (binnen en buiten) en het welness center kan menig toeristen bekoren.

Dus ben je op zoek naar een goed hotel in de regio van Dubrovnik, dan is dit zeker en vast een optie. Uiteraard is het altijd interessant om de last minutes eens te inspecteren (eventueel van alternatieve hotels in de regio). Zo is het mogelijk om goedkoper af te zakken naar Kroatië.

Faciliteiten - Hotel Croatia (Cavtat)

  • ster icoon
  • verzorging icoon
  • bar icoon
  • zwembad icoon
  • tv icoon
  • wifi icoon
  • gym icoon

Bekijk ook:

Bekijk ook:

Kaart

Handige tips & blog

Rondreis Dubrovnik

Tijdens deze rondreis ontdek je de prachtige stad Dubrovnik en zijn omgeving. Dubrovnik gaat je aangenaam verrassen! Het is één van de meest bezochte plekken ...

valamar argosy

Fly Drive naar Dubrovnik

Dubrovnik is een prachtige vakantiebestemming in Kroatië en is één van de meest bezochte plekken in de regio Dalmatië. Dubrovnik ligt aan de Adriatische Zee...